2012. június 18., hétfő

Bölcsis évzáró

Teljesen véletlenül sikerült kiválasztanunk Borinak a legjobb (magán) bölcsit. Tavaly nyár elején megalapozottan, azaz nulla keresés után, beadtuk a gyereket az elsőre megnézett intézménybe.
Ez, mint utólag kiderült, a legjobb döntésnek bizonyult. Szeptember óta két lelkes, okos, ötletekkel teli felnőtt vigyáz rájuk, a gyerekek rajonganak értük. Múlt pénteken pl. Bori közölte, hogy köszöni, de nem kíván hazajönni. Így hát Julival leültünk játszani mi is, csatlakozva Marci anyukájához, mivel Marci is inkább maradni óhajtott.
A foglalkoztatásukat, a velük való törődést tökéletesen bemutatja a ma délutáni évzáró mulatság. Előszöris kaptunk meghívót, aminek a fedőlapját a gyerekek rajzolták. Mi természetesen rónaszínűt kaptunk. Hetek óta rajzoltak, vágtak, festettek, a művekből pedig a bölcsi falán ma kiállítás volt. Gondoskodtak arról is, hogy a szülők ne maradjanak éhen, és délelőtt kókuszgolyókat készítettek. Minden apa kapott egy gyereke által festett könyvjelzőt, az anyukák pedig egy megfestett kendőt. Volt nagy játszás (8 bölcsis, 5 kistestvér plusz a szülők), evés, ivás, felnőtteknek beszélgetés és újfent megállapítottuk, hogy milyen szuper döntést hoztunk, abszolút véletlenül.



2 megjegyzés: