2012. április 28., szombat

Juli 8 hónapos


Nappali mosolygós, vidám manó és éjszakai rettenet egyszerre. 
Húsvét után sikerült leszoknia néhány nap alatt az éjszakai evésről. Aztán kapott egy kis vírust, lázzal, amitől én megenyhültem. Úgyhogy most újra lejön az anyagról. Ez hol jól megy, hol kevésbé jól, ma éjszaka volt egy fél  órás kiabálás. Azán nagy sértetten elaludt és háromnegyed hétig eszébe se jutott, hogy éhes lenne. Összességében az a tapasztalatunk, hogy nem éhes ő, csak próbálkozik.
Evés terén amúgy mintagyerek! Amit elé teszek megeszi, jó az én főztöm, nem kell bébiételt venni. Sőt, igazából semmilyen bébikajára nem ugrott rá, a tejpép helyett is a zabpelyhet szereti gyümölccsel. Nagyon nagy könnyebbeség ez, Borival sokkal nehézkesebben ment ilyentájt az evés.
Van négy foga (ezeket csikorgatja, brrrr), súlya és hossza majd a jövő héten derül ki. Tényleg nagyon-nagyon mosolygós, a Borival/Borin hosszasan tud kacagni. De a piacon is vigyorog a népekre és majd' kiugrik a babakocsiból örömében. A helyzetváltoztatás nem az erőssége, fordul ide, gurul oda, de kúszásnak, mászásnak jelét sem adja. A babakocsiban, autósülésben viszont a döntött háttámláról azonnal felhúzza magát hasizomból és üldögélve nézi a világot.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése