2012. március 28., szerda

Juli 7 hónapos

És vadul fogzik. Már van borostyán nyaklánca is, annak ellenére, hogy nem hiszünk benne. De egy ponton túl már mindent kipróbál az ember:) Hol jól alszik, hol nem. (Ma éppen nem, én pedig az éjszaka közepén orral csattantam a becsukott ajtón. Így leírva vicces, de azért eléggé fáj.)
Stabilan forog hasról hátra és hátról hasra. A kúszásnak, mászásnak még jelét sem adja, de eljön annak is az ideje. Eljátszogat egyedül, sokat gagyog, rikoltozik, eljött a dededede és bebebebe időszaka.
Evésben nagyot fejlődött, már sok mindent eszik és egyre több mindent szeret darabosan a három fogával elrágcsálni. Úgyhogy a turmixgép kicsit háttérbe szorult. Ma pedig csúcsragadozó lesz (ahogy Bori keresztapja mondja) és megkóstolja a húst.
Nagyon mosolygós, jókedvű és békés. Az utcán szédíti a népeket, ha Bori csak egy pillantást vet rá, már teli szájjal vigyorog. Bori hol ölelgeti, hol közli, hogy "Juli, ne nézzél rám!". Julit azonban nővére minden megnyilvánulása örömmel tölti el, így ilyenkor is boldogan mosolyog. (Mire Bori: Juli, ne mosolyogjál!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése