2013. március 29., péntek

Juli 19 hónapos


A második gyerek sanyarú sorsa, tegnap teljesen elfelejtettem, hogy hófordulója van.
Szóval, Juli 19 hónapos volt tegnap. Ilyen vidám, jókedélyű gyerek nappal, az éjszakái khm, khm, nem az az erőssége.
Fut, szalad, felmászik mindenhova. Már nem lehet számba venni, hogy miket mond, mert mindent. Amit érdemes megemlíteni: a Boji és a Juji. Mostanra szokta meg a helperünket, aki szokott rá vigyázni, Mylinet (Myli, Julinál).
Szüszü a kedvenc meséje, nagyon szereti a könyveket, itt Boribon, illetve a Cini-Cini Muzsika az éllovas, kedvenc dala: A part aaa (Juli előadásában). Nagyon szeret rajzolni, ha Bori hozza megmutatni, hogy mit rajzolt, akkor ő is hozza a papírját. Biztos azt gondolja, hogy ezt így kell.
Szeret motorozni, a lejtőn (amiből itt van elég) felkapja a lábát, hátradől és repeszt. Azaz repesztene, ha galád anyja el nem kapná.
Véget ért a tápszer (=pász), helyette tejet kap. Szójatejet, mert úgy látjuk, hogy a tehéntejet nem bírja. Aztán ezt kinövi (reméljük) vagy nem. Változatlanul mindent megeszik.
Ma esti okossága: üldögélnek a kanapén, a nagymama elmondja neki József Attilától az Altatót. Juli lemászik a kanapéról, berobog a gyerekszobába és leszedi a könyvespolcról az Altatót.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése