2011. október 28., péntek

Juli 2 hónapos

Apja nyugalmát és anyja alvókáját örökölte, ezzel a kombinációval elég ideális kisgyerek. Lehet hozni-vinni, elalszik bárhol, hason vagy háton, babakocsiban vagy autósülésben. Változatlanul az a véleményünk, hogy a két gyerekes lét - eddig - könnyebb, mint amire számítottunk. (Ez természetes a Borin is múlik!)
Juli tehát eszik, alszik, valamint már mosolyog és gőgicsél. Azon, hogy ki tud adni hangokat, ő maga lepődik meg a legjobban, egy-egy rikkantás után elmélyült csendben dolgozza fel az élményt. Kezd átállni a négy óránkénti evésre és az éjszaka átalvására. Az elmúlt napokban már 5-fél hat körül ébredt először (fél 8 körül eszik este utoljára), amit baráti gesztusként értékelek.
Nagylánysága bizonyítéka, hogy kinőtte az újszülött pelenkákat és belépett a 2-es méretűek táborában. Szóval már nem újszülött, hanem csecsemő.

(A képminőségről a telefon tehet:)


3 megjegyzés:

  1. A gyermek szépségét még egy mobil sem tudja elrejteni. Nagyon cukin mutathatnak együtt a csajok. Mindazonáltal mindennapjaim kuszaságát jellemzi, hogy második gondolatom ez volt: jé, ilyesmi parkettát szeretnék a hálóba...

    VálaszTörlés
  2. Hééé, mióta nem rám hasonlít minden gyereked? :)
    Amúgy meg persze tündérbogyó, karácsonykor majd igyekszem tőle begyűjteni pár mosolyt.

    VálaszTörlés
  3. Bogi: van közös kép, a héten csináltam róluk, vár a photoshopban a sorára...
    Kinini: mondtam, hogy nem jó a fénykép! A kicsi a Borira hasonlít, aki meg ugye rád, szóval nem kell aggódni:)

    VálaszTörlés