2010. március 8., hétfő

Party time

Ez volt az a hétvége, amikor szombaton és vasárnap este is programoztunk.
Rike megjött hat hetes svédországi számüzetéséből, ennek örömére szombat este tartott beszámolót. Kini és Andris is itthon voltak a hétvégén, Kini jött hozzánk szombat este a vasárnapi ebédhez sütit csinálni. Ezért megosztottuk erőinket, Gyuri vállalta a sörözés fáradságos munkáját, mi pedig Kinivel beálltunk a konyhába. Namármost, a Szántó lányok arról ismertek, hogy szeretnek főzni. Valamelyest tudunk is. A vasárnapi családi ebéd desszertje egy főzős kakaós süti volt, pofonegyszerű, nem lehet ezt elrontani. Nekünk sikerült. (Legalább az íze jó volt:)
Vasárnap aztán nagycsaládi ebéd, apu névnapja,
(Ünnepelt és unokája)
óriási evészet, zürichi/budapesti hírek begyűjtése, zürichi rokonok és unokahúg közös játszásai, és általában az élet megbeszélése.
Este pedig Kini-Andris tiszteletére baráti közös vacsi a Pink Cadillacben. Igen, tudtunk újra enni. (Igaz, ma viszont nem reggeliztünk.)

Bori a hétvége forgatagában agyban szépen összerakta a négykézlábon közlekedés művészetét. A gyakorlati kivitelezés még nagy nyögések és bizonytalan dülöngélések között zajlik, de pár lépés már tisztán megy, és halad előre. Lassacskán elkezdhetnek rettegni a könyvek és a virágok.

1 megjegyzés:

  1. Kezdheted felkötni a gatyamadzagot:-) Nézz be hozzám, ott látod, mi a következő lépés. (Ez a Bori mindent milyen gyorsan csinál!)

    VálaszTörlés