2012. január 26., csütörtök

Bori két és fél éves

A hónap mottója a kiegyensúlyozottság és a szofisztikáltság.
A két ünnep között hihetetlen hisztikkel telt két nap; ordított ő, ordítottunk mi, mint utólag rájöttünk, a karácsonyi forgatag erősen kimerítette.
Aztán eljött a január és minden a helyére került. Nem tudjuk mitől, de megnyugodott az élet és elkezdtünk négyszemélyes családként funkcionálni. Ahol a Bori is eljön velem kettesben programozni és a Gyuri is elmegy a Julival kettesben sétálni. Elkezdett nagyobbakat aludni éjszaka, volt már olyan vasárnap reggel amikor 8-ig aludtunk. Azt hiszem ezt még sokáig fogjuk emelgetni:)
Van még féltékenykedés, de ez az "Apa nem fogja a Julit" ordításból átment az "Apa, légyszi, ne foglalkozz a Julival" nyugis mondatba. Minden telefont ő vesz fel, elbeszélget a nagyszülőkkel és egyáltalán, beszélgetni lehet vele. Tegnap este bekuckózott az apja ölébe és hosszasan megbeszélték, hogy kinek milyen napja volt. Borinak amúgy nehéz, mert eddigi élete legkomolyabb vírusfertőzését kapta el, nagyon magas lázzal, hűtőfürdővel. Úgyhogy kedden felhívtuk a Verát a bölcsiben és Bori elmesélte neki, hogy a héten sajnos már nem tud menni. Mára már szerencsére sokat javult, remélem nyugis hétvégénk lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése