2010. október 21., csütörtök

Eseménydús hétvége

Valóban, elég sűrűre sikeredett.
Szombaton volt Kata - Gyuri unokatesója - és Tamás esküvője, amit Gyuri fotózott végig. Ennek megfelelően kellett a napot, azaz Borbála szórakoztatását, evését, alvását megszervezni. Anyu vállalta az unokázást, így ők voltak játszótéren, ebédeltek együtt itthon, Bori aludt egy nagyot, míg mi  fotóztunk és elmentünk a polgári esküvőre. Onnan én hazarobogtam a díszbe öltözött Boriért, együtt, kis késéssel, odaértünk az egyházi szertartásra, majd mentünk a családi vacsorára. Ahol a kisasszony végigette a menüt, játszott az unokatesóival, jött-ment és csak akkor fejezte ki nemtetszését, amikor nem adtam elég gyorsan Patrik másodunokatesója szülinapi csokitortájából.

Aztán haza, gyerek ágyba dugása és nagymamára bízása, mi pedig kiélveztük, hogy a buli helyszínére gyalog mehettünk, lévén itt volt 5 percre. Volt nagy táncolás, nagyon viccesen kinéző és finom torta, szóval minden, ami egy jó bulihoz kell.
Vasárnap délután újabb esemény volt, jött Róza és Tádé, meg persze a szüleik. Míg a felnőttek békésen vacsoráztak, Bori és Róza óriási nevetések közepette játszott, Tádé pedig a nappaliban leterített pokrócon, egy kis szabad program után, a a legnagyobb nyugalomban elaludt. Azért megjött Bo és Noresz is - Tádé erre se rögtön ébredt fel - és hoztak Borinak egy igazi Bori-méretű babakocsit. Amit a megajándékozott hangos "óóóó"-k mellett rögtön elkezdett tologatni.
A következő hétvége ezt nehezen tudja überelni, bár ki tudja. Andris másodunokatesó keresztelője lesz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése